BUTIK PENGANTIN & KECANTIKAN

By: nis ridzuan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Thursday, 4-Sep-2008 05:55 Email | Share | | Bookmark
JUADAH BERBUKA PUASA..YUMM.YUMM..

 

Bulan Ramadan tiba lagi..selalunya para ibu pening kepala (termasuklah saya) memikirkn juadah apa yang nak dihidangkan untuk keluarga tersayang.. tapi awal puasa nia oklah lagi..banyak idea nak masak apa.
Di bulan puasa, selalunya masak sendiri.ialah beli kat luar pun bukan tentu rasanya lagi lagipun mahal..Semalam mula2 ingat nak masak kari daging tapi tiba2 dapat cal dari hus "Abg kat pasar nie, tgh beli ketam..nanti yang masak lemak cili api yea" so kena tukarlah menu. Di bulan puasa nie, macam2 masakan di order oleh cik abg untuk berbuka..Kadang2 tu pukul 10 pagi dah tel. bagi menu..

Soo.menu semalam ketam masak lemak cili api, sotong sambal, sayur kacang dan yang membuka selera sekali ikan tenggiri jeruk (goreng, pastu perahkan asam limau, taburkan cili api dan bawang)..tak ingat makan..


Thursday, 4-Sep-2008 05:55 Email | Share | | Bookmark
Majlis Perkahwinan Haniza & Ilham

 
 
 
View all 19 photos...








Tanggal 30 Ogos 2008 pasangan Haniza bt Mat Nawi & Mohd Ilham b Abdullah di raikan dalam satu majlis resepsi di rumah ibu pengantin perempuan di Jenderam, Dengkil di mana Majlis Pernikahan mereka telah berlangsung lebih awal.
Haniza kelihatan manis dan anggun di samping suami tersayang mengenakan busana warna keemasan yang ditempah khas untuknya.
Nuriz de Beauty mengucapkan Selamat Pengantin Baru, semoga berkekalan hingga akhir hayat.



Tuesday, 2-Sep-2008 05:37 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT BERPUASA..

Lagu yang merdu itu "azan", kitab yang menarik itu "al-quran" senaman yang baik itu "solat" dan diet yang mujarab itu "puasa"..SELAMAT BERPUASA. SEMOGA KITA MENDAPAT BERKAT DAN HIDAYAH DALAM BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK ini.


Friday, 29-Aug-2008 06:23 Email | Share | | Bookmark
PROMOSI HARI RAYA

 
Di di hari lebaran nie semua ingin kelihatan cantik & menawan.Oleh itu kami mengadakan promosi bagi rawatan muka dan barangan kecantikan sempena Hari Raya ini..FULL FACIAL TREATMENT hanya RM30 jea.dimana kulit muka anda akan dirawat dan dibersih dengan menggunakan high frekuensi, suction, stim, membuang white head dan black head, massage dan masker (banyak tuu!) rugi kalau tak datang..Soo cepat2 buat appointment.


Tuesday, 26-Aug-2008 05:44 Email | Share | | Bookmark
KENALI NURIZ DE BEAUTY..

hadapan butik
Deretan pakaian pgtn
Dekorasi pelamin
View all 9 photos...

Nuriz de Beauty adalah tercipta hasil paduan nama antara kami suami isteri Nu-Normanisah Riz-Ridzuan. Ianyanya juga nama awalan untuk ketiga-tiga puteri kesayangan kami iaitu Nuriz Sofea,13 tahun, Nuriz Faiha,10 tahun dan Nuriz Syifa,6 tahun. Beroperasi di alamat No 3, Jalan Seroja 4, Taman Seroja, Bandar Baru Salak Tinggi yang lokasinya berhampiran dengan KLIA dan Nilai. Kami mempunyai pengalaman selama 8 tahun di dalam bidang Kecantikan & Andaman.


Di butik kami jadikan ianya sebuah galeri untuk pamerkan koleksi pakaian pengantin, pelamin dan aksesori. Himpunan pakaian pengantin yang tersedia di butik ini telah berjaya memenuhi impian bakal mempelai yang mementingkan gaya. Penampilan bakal mempelai pastinya bertambah seri dengan perhiasan yang menepati setiap potongan pakaian.


Nuriz de Beauty menyediakan Pakej Perkahwinan Terkini termasuk pelamin, solekan (professional make-up artist) dan fotografi buat bakal pengantin. Kami juga mengadakan perkhidmatan rawatan muka, badan, pelangsingan. Pengedar untuk produk kecantikan RZAC Kosmetik, Nuriz Kosmetik, BML, JelitAyu, Leesa Formula, Soy Collagen dll.

Untuk memudahkan anda, di sini kami memaklumkan jadual waktu urusniaga Nuriz de Beauty :-

ISNIN – SABTU : 10 pagi - 9 malam
AHAD : Tutup/ Melalui Temujanji

Untuk perancangan akan datang kami ingin meluaskan perniagaan dengan membuka galeri yang mampu memberikan khidmat dan kelengkapan perkahwinan di bawah satu bumbung..Insyaallah.



[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net