BUTIK PENGANTIN & KECANTIKAN

By: nis ridzuan

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 26-Aug-2008 05:44 Email | Share | Bookmark
KENALI NURIZ DE BEAUTY..

hadapan butik
Deretan pakaian pgtn
Dekorasi pelamin
yang mana satu pilihan hati
dalaman butik
bilik facial
SPA
produk kecantikan
deretan kedai

Nuriz de Beauty adalah tercipta hasil paduan nama antara kami suami isteri Nu-Normanisah Riz-Ridzuan. Ianyanya juga nama awalan untuk ketiga-tiga puteri kesayangan kami iaitu Nuriz Sofea,13 tahun, Nuriz Faiha,10 tahun dan Nuriz Syifa,6 tahun. Beroperasi di alamat No 3, Jalan Seroja 4, Taman Seroja, Bandar Baru Salak Tinggi yang lokasinya berhampiran dengan KLIA dan Nilai. Kami mempunyai pengalaman selama 8 tahun di dalam bidang Kecantikan & Andaman.


Di butik kami jadikan ianya sebuah galeri untuk pamerkan koleksi pakaian pengantin, pelamin dan aksesori. Himpunan pakaian pengantin yang tersedia di butik ini telah berjaya memenuhi impian bakal mempelai yang mementingkan gaya. Penampilan bakal mempelai pastinya bertambah seri dengan perhiasan yang menepati setiap potongan pakaian.


Nuriz de Beauty menyediakan Pakej Perkahwinan Terkini termasuk pelamin, solekan (professional make-up artist) dan fotografi buat bakal pengantin. Kami juga mengadakan perkhidmatan rawatan muka, badan, pelangsingan. Pengedar untuk produk kecantikan RZAC Kosmetik, Nuriz Kosmetik, BML, JelitAyu, Leesa Formula, Soy Collagen dll.

Untuk memudahkan anda, di sini kami memaklumkan jadual waktu urusniaga Nuriz de Beauty :-

ISNIN – SABTU : 10 pagi - 9 malam
AHAD : Tutup/ Melalui Temujanji

Untuk perancangan akan datang kami ingin meluaskan perniagaan dengan membuka galeri yang mampu memberikan khidmat dan kelengkapan perkahwinan di bawah satu bumbung..Insyaallah.View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net